L’ITE i l’IVAM presenten una aplicació dissenyada específicamentper a la Galeria 6 del museu

ConvocatòriaNota de premsa

PDF Convo Dora García_VAL

València. El director de l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE), Alfredo Quijano,i la subdirectora de Comunicació iXarxes socials de l’IVAM, Ana Moure, presentaran als mitjans de comunicaciól’aplicació per adispositius mòbils Projecte EESIM, que s’ha desenvolupat expressament per a l’exposició de Dora García Respiración artificial. Performance. Eco Oscuro, demàdijous 26 de maig.

Es tracta d’un projecte pilot dissenyat pel centre tecnològic valencià ITEi finançat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, a través de fons FEDER, que permet als visitants utilitzar el seu propi mòbil per a complementar la seua experiència cultural. El procediment és senzill i intuïtiu, ja que una vegada descarregada l’aplicació, el visitant únicament s’ha d’acostar a determinats punts de la sala propers a les obres perquè al seu dispositiu reba informació de text, àudio o vídeo.

La tecnologia s’ha desenvolupatinicialment per a una única sala de exposicions de l’IVAM, peròpodria estendre’s a la resta d’espais i fins i tot servir de referent per a altres museus o institucions.

  • Dijous, 26 de maig, 11’00h
  • Galeria 6 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118