El fòrum de debat ‘Museu és Ciutat’ reuneix en l’IVAM a associacions socials i col·lectius veïnals

L'objectiu és plantejar propostes que vinculen art, societat i ciutat i estrènyer llaços amb els col·lectius ciutadans

ConvocatòriaNota de premsa

PDF Nota de prensa Museu és Ciutat

Representants de col·lectius, associacions socials i veïnals, universitats, centres educatius i plataformes d’activisme cultural es reuneixen dissabte  7 de març a les 11’00h en la taula de debat ‘Museu és ciutat’, que tindrà lloc en el saló d’actes de l’IVAM. L’objectiu d’aquesta trobada és plantejar propostes que vinculen art, societat i ciutat, al mateix temps que estrènyer llaços amb els col·lectius ciutadans i amb el barri del Carmen, on se situa el IVAM.

Els participants que intervenen en el fòrum de debat obert al públic són David Estal, de Desayuno con viandantes; Tato Herrero, arquitecte i professor de la UPV; Adrián Torres, de Solar Corona; Clara Icardo Sancho, de Col·lectiu Mares i Pares Ciutat Vella; Toni Cassola, d’Amics del Carme; Gil Manuel, de l’Associació d’Estudis Fallers; Maota Soldevilla i Nacho Lavernia, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València; i Sàlvia Ferrer i Domingo Mestre, d’Intramurs.

‘Museu és ciutat’ és una activitat que forma part del que s’ha denominat com Laboratori Urbà de l’IVAM, un fòrum de reflexió integrat per agents socials i culturals que el seu objectiu és que el museu siga un element integrador entre art i ciutat. El solar annex al Centre Julio González, entre els carrers Na Jordana i Beneficència, facilita les relacions transversals i l’acostament de postures. L’objectiu és que la ciutat traga el cap al museu i derroque, metafòricament, els seus murs.

La taula de debat ‘Museu és ciutat’ és la segona acció organitzada per Laboratori Urbà de l’IVAM després de el ‘Desdejuni amb vianants’, que el passat 14 de febrer va reunir a més de 600 persones en el solar de 2.800 metres quadrats que ocupa la part posterior de l’IVAM.

■ Dissabte, 7 de març

■ 11.00 hores

■ Saló d’Actes de l’IVAM, Guillén de Castro, 118