Caixa Popular i l’IVAM signen un nou conveni de col·laboració per a quatre anys

Les aportacions de l’entitat es destinaran a activitats pedagògiques i culturals, com ara tallers i visites guiades dirigits a diferents col·lectius

Nota de premsa

Conveni Caixa Popular

València. El director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés, han signat hui un nou conveni de col·laboració per a la realització de diferents activitats pedagògiques i culturals.

Les aportacions econòmiques de Caixa Popular sufragaran visites guiades a les exposicions que tindran una periodicitat mensual, tallers didàctics per a col·lectius socials i altres visites al museu dirigides a diferents sectors com ara persones majors, col·lectius desafavorits o persones amb discapacitat. A més a més, en el 2019 l’IVAM podrá destinar els fons aportats per a activitats destinades a conmemorar el 30 aniversari del centre d’art valencià.

Aquest conveni és un pas més en la col·laboració de Caixa Popular amb l’IVAM, que es va iniciar l’any passat quan les dues entitats van subscriure un primer acord per a la difusió de la figura del pintor Ignacio Pinazo, amb visites guiades i tallers. L’entitat bancària valenciana té entre els seus objectius el foment d’aspectes socials i culturals propis del territori valencià, entre ells la divulgació social de l’art.