Totes les llars

Kit educatiu viatger, a partir de l'exposició "Quina és la nostra llar?"

Centres educatiusIVAM Centre Julio González

Totes les llars és un kit educatiu en el qual l’IVAM viatja a les escoles; una proposta lúdica i participativa a partir de l’exposició Quina és la nostra llar?, en la qual l’alumnat pot reinterpretar algunes de les obres de la mostra a través del joc i reflexionar en grup sobre alguns dels seus principals conceptes, sense necessitat de traslladar-se: el mateix concepte de llar i d’habitar l’espai, allò públic i allò privat, l’interior i l’exterior, els límits i les fronteres…

A través de l’arquitectura de les emocions i l’experimentació activarem el pensament crític per deconstruir el conceptes tradicionals de llar des de diferents perspectives, sense perdre de vista la singularitat del moment actual, qüestionant-nos com ha afectat els nostres llars la crisi del COVID 19.
Donada l’actual situació excepcional de crisi sociosanitària, posem a l’abast del professorat este kit educatiu per a activar-se i gaudir de l’IVAM en grup, dins del propi espai-aula.

Tots els kits viatgers disponibles han sigut reservats. Sentim les molèsties.

Mesures de seguretat: durant el curs escolar 2020-2021 oferim la possibilitat de visitar l’IVAM València fent del museu un entorn obert, acollidor i segur, complint amb totes les mesures de seguretat estipulades però sense deixar de banda la metodologia educativa, l’atenció pedagògica i la relació de confiança i afectes que considerem que han de brindar els equips educatius dels museus pel professorat i el seu alumnat, especialment en aquests moments tan vulnerables.

Si t’animes a visitar l’exposició proposada, no dubtes a contactar-nos.

* Arae Patrimoni kids treballa des de fa anys a la Didàctica Patrimonial orientada als infants. Des de 2013 desenvolupa tallers en centres culturals, museus i entitats locals. Forma part de la Xarxa Internacional d’Educació Patrimonial promoguda pel Ministeri de Cultura (Riep-INHES) i és agent local de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) creades pel Consell d’Europa.

Relacionats

Quina és la nostra llar?

16 jul. 2020 – 31 gen. 2021
ExposicióIVAM Centre Julio González