Tape park!

Circuit de jocs "tape art!" al Jardí de l'IVAM

FamíliesBarriIVAM Centre Julio González

El Colectivo TAV (Tape art València) ens convida a jugar i intervindre el Jardí de l’IVAM amb cintes adhesives de colors, permetent explorar aquest espai a l’aire lliure del museu en família i transformant els llocs compartits de manera sostenible i efímera.

El tape art ens permetrà dialogar amb l’entorn d’una forma creativa en sessions on el color, el moviment, les formes, les ombres i els racons seran l’excusa per a transformar lliurement el jardí del museu, amb tots els seus elements, en un circuit urbà de gamificació i participació artística.

Colectivo TAV és un col·lectiu artístic impulsor del Tape Art a Espanya. Creen il·lustracions efímeres sobre parets o solament amb cintes adhesives de colors. Va sorgir en 2011 amb una il·lusió i una missió: donar a conéixer el Tape Art. Des de llavors fins hui han realitzat prop de 200 intervencions per a marques comercials, esdeveniments o certàmens artístics, així com col·laborat amb artistes i altres col·lectius. El Colectivo TAV són José Miguel Piquer, Álvaro Navarro i Nadia Montero.

*Els dies en què les inclemències de l’oratge no permeten dur a terme l’activitat al Jardí de l’IVAM, el taller es realitzarà en un altre espai, com al vestíbul del museu.

Dates:
9 i 23 octubre 2022
6 novembre 2022
11 desembre 2022