Què hi ha davall de la terra?

Recorreguts dramatitzats per una estruç a l'exposició "Quina és la nostra llar?"

FamíliesIVAM Centre Julio González

Un soroll ha espantat enormement a Estruç qui, plena de por, posarà el cap sota terra esperant que tot desaparega amb només deixar de mirar. Un conte d’enigmes, endevinalles i xarades que haurem de descobrir entre totes i tots per ajudar a Estruç en la seua aventura subterrània.

Elisa Matallín, crea específicament per a l’IVAM Què hi ha davall de la terra? un recorregut narrat que cobra vida a les sales de l’exposició “Quina és la nostra llar?” gràcies a les instal·lacions monumentals de Mario Merz, Alfredo Jaar, Kara Walker o William Kentridge provinents del museu MAXXI de Roma que funcionen com activadors i escenaris conscients de la narració per a gaudir en família.

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament del taller i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents al taller hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps del taller (menys els menors de 6 anys), es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar. Durant el temps de l’activitat es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar i en determinades sales els seients estaran establerts i distanciats més d’un metre i mig entre les unitats familiars.