Presentació del llibre “Què hi ha davall de la terra?”

FamíliesDansa i performanceIVAM Centre Julio González

Presentem el llibre “Què hi ha davall de la terra?” d’Elisa M. Matallín amb il·lustracions Aitana Carrasco. El llibre s’ha fet gràcies a la col·laboració de més de 100 persones entre famílies i gent curiosa que va participar en l’acció “A l’IVAM com a casa!” el passat dia 21 de novembre a l’IVAM. La presentació correrà a càrrec d’Elisa M. Matallín, amb la col·laboració de la il·lustradora Aitana Carrasco.

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les presentacions i per tal de desenvolupar-les amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta (menys els menors de 6 anys), es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar. Durant el temps de l’activitat es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar i els seients estaran establerts i distanciats més d’un metre i mig entre les unitats familiars.

Es prega puntualitat

Elisa M. Matallín és mediadora cultural amb més de 25 anys d’experiència en la dinamització de biblioteques, teatres, museus i altres centres culturals. Dirigeix ​​i gestiona la seua pròpia companyia de titelles amb la qual ha escrit i posat en escena històries amb una gran càrrega narrativa i visual dirigides a públic infantil i familiar.

Aitana Carrasco és autora de literatura infantil i juvenil. Compta amb més d’una trentena de llibres publicats per editorials nacionals i estrangeres i ha col·laborat amb moltes revistes. El seu treball ha estat reconegut internacionalment i la seua obra ha estat exposada en deu països. Compagina la seua feina com a il·lustradora amb la docència tant per a xiquetes i xiquets com per a adults, impartint cursos, trobades, conferències i tallers en universitats, escoles, biblioteques, fires de el llibre i museus.