La naturalesa i la seua tremolor, Societat doctor Alonso

FamíliesIVAM Centre Julio González

La naturalesa i la seua tremolor és un mecanisme d’intervenció site-especific, un passeig-visita pausat que, a partir de les eines del teatre, el cos, el pensament i el cinema, vol revelar ‘una altra realitat’, despertant en el públic noves possibilitats de percepció.

Aquest projecte de la Societat doctor Alonso consisteix en un passeig a peu on els espectadors perceben la realitat a través de la seua observació, així com del que senten i perceben a través d’un dispositiu d’àudio. Durant tot el recorregut es realitzen diferents parades en espais predeterminats, en un itinerari que, a València, ha sigut dissenyat en col·laboració estreta al costat de l’institut pròxim al museu, l’IES Barri del Carme. Fruit del procés d’investigació, el projecte culminarà en un passeig-visita performatiu per Ciutat Vella, obert al públic, en companyia dels artistes.

Autoria: Tomàs Aragay (direcció), Sofia Asencio, Chus Domínguez i Idoia Zabaleta (direcció), amb la producció d’Imma Bové.

La Societat doctor Alonso és una companyia dirigida per Tomàs Aragay (director de teatre i dramaturg) i Sofia Asencio (Ballarina i coreògrafa). A partir del concepte de desplaçament, de situar alguna cosa fora del seu lloc, ja siga àmbit o espai propi, indaguen com aquest desplaçament modifica el llenguatge tant quant a la seua gramàtica constitutiva com quant a la lectura que un observador pot fer: es tracta de desplaçar per a revelar alguna cosa.

Disseny de l’itinerari: alumnat de 1r de Batxillerat Artístic de l’IES Barri del Carme, amb la coordinació docent de Rosanna Soler Minguet (Professora de Filosofia).

Més informació: educacio@ivam.es

És important acudir amb calçat còmode per al passeig.

Dates:
14, 15, 21 i 22 maig 2022