A l’IVAM com a casa!

Il·lustracions en família per a un futur llibre col·lectiu

FamíliesIVAM Centre Julio González

A l’IVAM com a casa! Proposa una activitat familiar on es reflexionarà, de manera col·lectiva, entorn al concepte de la llar (què és una casa? per a què serveix? quins tipus de casa hi ha? qui hi viu dins? què hi ha fora?), la por (té més por qui té casa o qui no en té? a què li tenim por quan estem dins de casa? i quan estem fora?) i el desig (què ens agrada de la nostra casa? què no? com seria una casa ideal?) i on s’intervindran les vitrines de l’IVAM amb dibuixos i paraules fruit d’estes reflexions.

Les imatges resultants, serviran per il·lustrar del llibre Què hi haurà sota la terra?, amb el text d’Elisa Matallín, editat per l’IVAM i de propera aparició.

Vols participar al llibre? Pots fer-ho de manera presencial o virtual:

Presencial: Vine el proper dia 21 de novembre a l’IVAM i participa del la interveció col·laborativa que farem entre totes i tots sobre les pròpies vitrines del museu!

Virtual: estigueu atent a les xarxes socials de l’IVAM i al hashtag #IVAMacasa.

  • Es demanaran permisos d’imatge dels i les menors ja que l’acció quedarà enregistrada.
  • < Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament del taller i per desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots els assistents al taller hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de taller (menys els menors de 6 anys), es pregarà fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar. Durant el temps de l’activitat es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig i nomes podrà accedir en una única unitat familiar (que no sobrepasse en un nombre de 5 persones) a la intervenció mural.