Visita les intervencions artístiques de l’Alt Millars. Confluències.

Recorregut per Vallat-Espadilla-Torrechiva (Castelló) i visionat del documental d'Alt Millars.

ConfluènciesTerritori

Els pobles més xicotets de la comarca de l’Alt Millars van ser els primers a acollir, des de setembre de 2021, les diferents accions de Confluències, programa de creació i mediació artística dins de la línia d’acció de l’IVAM al territori. En sis d’ells, diferents artistes van materialitzar els seus processos d’intercanvi i escolta activa a través d’intervencions específiques en cada localitat.

Des de llavors, l’IVAM ha organitzat successives eixides per a conéixer les diferents propostes artístiques, els llocs i les persones que els acullen. Dos anys després dels primers passos, celebrem una nova trobada per a revisitar les intervencions en tres d’aquests pobles i, de la mà dels artistes, tornar a conversar amb els seus habitants.

Durant la jornada passarem primer per Vallat; podrem asseure’ns en les cadires que formen part de la instal·lació artística Tres arbres i tretze fruites de Laura Palau, acció que facilitarà la conversa i l’intercanvi d’impressions de tot l’esdevingut des de l’última vegada que el visitem.

Després, i després d’una breu trobada a Espadilla, ens desplaçarem fins a Torrechiva. Allí passejarem al costat de Bleda i Rosa per a descobrir els racons on es troben les diferents instal·lacions d’Un Tresor. Després del menjar en aquesta població, la nostra jornada inclourà la presentació d’un documental realitzat al costat de la Collita. Amb el seu visionat podrem descobrir com ha sigut part del procés de creació artística de Confluències en els municipis de l’Alt Millars.

Relacionats

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques en el medi rural

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a Alt Millars

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori