Viquimarató Dones artistes valencianes

AltresIVAM Centre Julio González

L’IVAM organitza una Viquimarató amb l’objectiu de reunir editors i editores de Viquipèdia per a incorporar articles sobre dones artistes valencianes. La Viquipèdia és una enciclopèdia de contingut lliure, publicada en Internet i escrita per usuaris voluntaris, és a dir, que qualsevol persona pot editar un article, corregir-lo o ampliar-lo.

Amb l’objectiu de rescatar de l’ostracisme les biografies de dones artistes importants en la història de la Comunitat Valenciana, l’IVAM et convida a participar en un taller d’edició en el qual incorporarem i ampliarem informació en la Viquipèdia sobre dones artistes oblidades.

Els viquipedistas de l’associació Amical Wikimedia impartiran el taller que començarà amb una part teòrica sobre el procés tècnic d’edició de la Viquipèdia. La biblioteca de l’IVAM posarà a la disposició dels participants la informació sobre les dones artistes valencianes. En finalitzar cervezas Ámbar oferirà una degustació.

Activitat organitzada per l’IVAM en col·laboració amb l’associació Amical Wikimedia, la Universitat de València, la Universitat Politècnica, la Universitat de Múrcia, la Universitat Miguel Hernández, Wikimeida España, Art+Feminism i Cerveses Ambre.

Necessitats: els participants han de portar un ordinador o tablet per a realitzar el taller

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: https://goo.gl/forms/0ggvpxxktybniqqg1

DATA: Dissabte 17 novembre 10h-14h
LLOC: Biblioteca de l’IVAM
PLACES LIMITADES