Trobada amb José Juan Martínez Ballester i Sylvia Lenaers

Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.) 2019

AltresIVAM Centre Julio González

Dins del procés de treball desenvolupat pel Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.), la galeria 3 de l’IVAM es converteix en espai no solament expositiu sinó també en un lloc de trobada i d’investigació per a l’activació de la pròpia mostra centrada en l’origen de l’IVAM i el context artístic valencià d’aqueix moment. Per a això, dimarts que ve 2 d’abril, tindrem una trobada amb José Juan Martínez Ballester i Silvia Lenaers, tots dos membres del col·lectiu Haz-Art Entertainment.

En aquesta trobada oberta al públic el C.I.C. pretén treballar i indagar amb José Juan Martínez Ballester i Sylvia Lenaers sobre els seus projectes realitzats durant els anys que emboliquen el naixement de l’IVAM, la seua pertinença al col·lectiu Haz-Art Entertainment i els jocs com Artot que van desenvolupar durant aqueixos anys.

El Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.) es planteja com un espai de treball constituït per un grup d’investigació que desenvolupa processos i metodologies híbrides d’estudi i anàlisis vinculades amb la programació del museu així com amb la seua col·lecció. Al seu torn, aquest lloc es converteix també en un espai de formació amb una aproximació tant a l’àmbit teòric com al pràctic de les labors realitzades per i des del museu, incloent també la presència de pro­fesionals convidats que complementaran els processos del museu i ajudaran a generar un territori en el qual desenvolupar processos d’experimentació i assaig.