Taller “L’humor en els temps de còlera”

TallersIVAM Centre Julio González

Per a participar en el taller és necessari inscripció prèvia. Inscripció gratuïta en revistabostezo@gmail.com. Places limitades (20 màxim).

La revista Bostezo i l’IVAM us conviden a participar en el taller L’HUMOR EN ELS TEMPS DE CÒLERA que celebrarem el dissabte 11 de juny (11-14 h) en l’IVAMlab (Guillem de Castro, 118). Les conclusions del taller seran publicades en el pròxim nombre de la revista el monogràfic de la qual està dedicat a l’humor. El taller serà dinamitat per Bárbara Esteves, Ángela Bermúdez, David Barberá i Paco Inclán.

En aquest taller explorem el tema de l’humor en els temps actuals on molts elements es barregen. Com a estímuls per a motivar la discussió, usarem imatges i objectes que estableixen connexions amb moviments artístics i intel·lectuals tals com el dadaisme i l’exploració de l’humor-absurd; però també l’humor com a element central del budisme; l’humor instrumental de la política del pa i circ; l’humor com a eina (bio)política, per exemple, com aquell utilitzat per Charlie Hebdo (i les seues conseqüències) o en el cas dels titellaires empresonats; la relació entre felicitat i humor com a obligació social; i fins als humors corporals en la medicina pre-científica…

El tema és bastant ampli i es tractarà de manera oberta, convidant a les participants al fet que contribuïsquen des de diverses perspectives. Proposem un format tipus “world café” en el qual xicotets grups discuteixen el tema en tres sessions curtes per a després barrejar-se novament i conèixer les visions de les altres.