Taller “Fins a cota d’afecció” amb Patricia Gómez i Mª Jesús González

Tallers

Patricia Gómez (València, 1978) i Mª Jesús González (València, 1978) proposen en aquest taller un treball col·laboratiu aplicant una metodologia de recerca molt pròxima a l’arqueologia per a reconstruir la memòria de la galeria 6 de l’IVAM a través de la documentació extreta dels arxius del museu. Els estudiants treballaran al costat de les artistes durant el muntatge de l’exposició en la materialització de la memòria recuperada.

Avançant-se al trenta aniversari de l’IVAM el pròxim any 2019, Patricia Gómez (València, 1978) i Mª Jesús González (València, 1978) plantegen un projecte específic per a la galeria 6 mirant cap a la història del museu. Aquest se centra en la memòria social encapsulada i oculta en els murs d’aquesta sala. Mitjançant un procediment similar a l’arqueologia, les artistes extraurán les capes de pintura que han anat cobrint les parets per a fer visible les petjades de l’activitat que ha constituït any a any, exposició a exposició, el relat de l’IVAM.

Professorat
Patricia Gómez i Mª Jesús González.

Directors
Laura Silvestre García i Álvaro de los Ángeles.

Dirigit a
Estudiants de Belles arts, Conservació i Restauració de Béns Culturals, Història de l’Art, Geografia i Història i Arqueologia.

Inscripció i matrícula
Enviar correu electrònic amb les dades personals i escrit de motivació a vcbbaa@upv.es, indicant en l’assumpte: “curso HASTA COTA DE AFECCIÓN”
Matrícula: 0 euros per a alumnat UPV, UV, Amics de l’IVAM i socis AVVAC; 50 euros per a alumnat extern.

Certificats
En finalitzar el curs s’atorgarà un certificat acreditatiu de l’Assistència (havent superat un mínim del 80% de les hores del curs).

Informació
Vicedeganat de Cultura
Facultat de Belles Arts de Sant Carles (Edifici 3N)
Universitat Politècnica València
Camí de Vera, s/n. 46022 VALÈNCIA
Tel. 96 387 72 21
www.upv.es/entidades/bbaa

Relacionats

Fins a cota d’afecció

21 jun. 2018 – 05 oct. 2018
Exposició