Taller familiar Reb(v)el·lar-se

Fer visible l'invisible En Rebeldía

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Tots els diumenges de 12 a 13:30 h a partir del pròxim 17 de setembre fins al 28 de gener de 2018 (excepte 24 i 31 de desembre), en el IVAM reb(v)el·larem allò que no podem dir, sentir o fer.

Murmurarem poesia, descobrirem part de la literatura àrab en veu femenina, jugarem amb metàfores visuals i construirem una instal·lació col·lectiva a través de la fotografia i el vídeo.

Prendrem com a punt de partida la necessitat, per part de les artistes de l’exposició En rebel·lia. Narracions femenines en el món àrab, de visibilitzar la identitat femenina, les seues experiències, sentiments i opinions com a dones dins de la cultura àrab. Eixa necessitat de visibilitat traspassa el territori, el gènere i fins i tot l’edat.

Rebel·lar-se i revelar-se, dos conceptes que poden conduir-nos cap a aqueixa necessitat de l’ésser humà per fer-se visible en un entorn que sent hostil i opressor.

Dades d’interès:

Qui pot participar? Famílies reb(v)eldes

Quan ens reb(v)el.larem? Els diumenges del 17 de setembre del 2017 al 28 de gener del 2018 (excepte el 24 i 31 de desembre del 2017).

Però a quina hora? Quedem a les 12h. i estarem fins a les 13:30h.

On? IVAM, Institut Valencià d’Art Modern. Exposició En rebel·lia. Narracions femenines en el món àrab.

Cal reservar? No, però t’aconsellem venir 15 minuts abans per a assegurar-te la plaça ja que els grups no superaran les 25 persones.

Per qui pregunte? El col·lectiu de reb(v)els culturals: Elisa M. Matallín, Ana Sánchez i Teresa Mata.

Tens més dubtes? Pots cridar al telèfon 963176653 o escriure a jose.martinez@ivam.es

Relacionats

En Rebel·lia

14 set. 2017 – 28 gen. 2018
Exposició