Taller Familiar Danza en manada

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

  RECOMANAT A PARTIR DE 3 ANYS

Danza en Manada, naix de la mà de Cristina Cabo i Amparo Moreno amb el desig de crear un espai on els xiquets/es i adults/es puguen explorar, expresar les seues emocions i relacionar.se de manera creativa mitjançant la música, la dansa i l’art. Treballen en manada, on adults/es i xiquets/es, col·laboren, juguen, creen i descubrixen amb el moviment i l’expressió artística la seua pròpia essència i el seu potencial creatiu. Utilitzen una metodologia basada en l’art performatiu, la improvisació i la dansa contemporània amb tècniques innovadores d’expressió plástica. Lluny dels mecanismes estètics de les formes volen generar una experiencia natural i plaent per tothom. El nostre treball es basa en la relació entre ment-emoció i moviment en interacció amb l’espai. En aquesta ocasió, inspirant-nos en el treball de Segni Mossi, unim Danza en Manada amb l’exposició d’Helena Almeida, generant sinergies, traços i rastres.

Què farem al taller?

LA LÍNIA ELÀSTICA. Traçarem l’espai i visualitzarem els nostres rastres mitjançant l’elasticitat i contracció dels fils.
CONSTRUIR AMB EL COS. Construirem una obra d’art escoltant el cos de la manada.
PINTANT EL MOVIMENT: Recorrerem les formes i contorns, movent-nos del nostre cos als nostres cossos.

A qui va dirigit?

A famílies i persones interessades que vullguen investigar sobre el llenguatge corporal, la música i l’art contemporani. Serem fins 10-12 manades = famílies. No és necessari saber ballar, ni pintar.

Qui ho impartix?

Danza en Manada Dance Explorer formada per Cristina Cabo, ballarina i coreògrafa, i Amparo Moreno, dissenyadora gràfica.

Quan?
Dissabte 3 de juny de 2017 des de les 11.00 a la 13.00 hores

Informació i inscripcions:
Telèfono 963176665
Mail: didactica@ivam.es