Dia Internacional de la Infància

Taller 'Dibuixant la llum'

EducacióTallers

AFORAMENT COMPLET!

Aquesta proposta naix per experimentar desde la fotografia, l’expressió corporal i el dibuix, partint de l’eclosió de l’Abstracció, de la línia i del color en l’exposició que porta aquest mateix nom: L’Eclosió de l’Abstracció. Línia i color en la Col·lecció de l’IVAM.

Així realitzarem una visita dinamitzada des de la visió de la infància i seguirem amb un taller pràctic vinculat a artistes que treballen des de l’abstracció i la imatge, on cada participant podrà dibuixar, moure’s, escriure o deixar la petjada del seu moviment en cada fotografia, promovent un intercanvi familiar i intergeneracional.

Amb aquesta tècnica coneguda com “Light Painting” o “Dibuixos de llum” podrem experimentar diferents processos creatius que permet la fotografia, apropant a una nova mirada a menuts i grans descobridors/es de la realitat més pròxima.

Drusila Dones és Llicenciada en Belles Arts i docent

  • Data: Dissabte 18 de novembre. Farem 2 sessions: d’11.00-12.00 i de 12.15-13.15 hores

  • Edat: Per a tota la infància!

  • Número de participants: 20 xiquets/es per sessió

  • Inscripcions: didactica@ivam.es (edat del xiquet/a, DNI, nom i cognoms; nom de l’adult/a de referència que l’acompanya).

  • Informació: 963 17 66 65

  • Observacions: Les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada, si quedaren places 15 minuts abans de l’inci de l’activitat podran inscriure’s les persones participants en la recepció del museu. Per la temàtica del taller es deuran signar autoritzacions d’imatge de les/dels menors per al museu.

Relacionats

L’eclosió de l’abstracció

20 jul. 2017 – 21 oct. 2018
Col·leccióExposició