Taller didáctic “Miquel Navarro en la Col·lecció de l’IVAM”

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

El taller didàctic de Miquel Navarro se centrarà en el tractament d’elements escultòrics. En concret de les ciutats com un dels temes que s’ha convertit en una constant en la seua obra.

Els participants podran construir, inventar, fer i disposar edificis i immobles d’una ciutat imaginada de forma conjunta, amb peces de diferents formes i colors, per a situar-la posteriorment en un espai que pot adoptar canvis, remodelacions, ajustos i ubicacions diferents.

Després passaran a realitzar la seua pròpia ciutat aquesta vegada de manera individual emprant una argila soluble en aigua que no necessita cocció i que endureix de forma natural. Podran utilitzar diferents peces que hagen modelat com a cases, edificis, gratacels… que col·locaran en un espai delimitat per una línia de punts sobre una base de cartolina.

Una vegada finalitzada l’activitat didàctica, cada participant pot portar-se l’obra que haja creat, que haja imaginat, en definitiva la seua pròpia ciutat.

Aquest taller es patrocina JUMPINGCLAY València

Activitat gratuïta

A partir de 5 anys

Màxim 25 persones

De dimarts a divendres de 09:30 a 13:30 h. i de 15.30 a 18:30 h. Centres escolars i altres grups amb cita prèvia. Duració del taller: 1 h. 30 min. per grup.

Diumenges 11:00 h., 12:00 h. i 13:00 h. Durada del taller: 1 h.

Els tallers son destinats a tot tipus de públic: estudiants, adults, centres ocupacionals, famílies etc.

Reserves a partir del 2 de setembre

Telèfon d’informació i reserves 96.3869992. Dilluns, dimecres i divendres 8.30 a 10.30h i dimarts de 16.30 a 19.15h. (jose.martinez@ivam.es)