Taller didàctic “Col·lecció de l’IVAM. XXV Aniversari”

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Després de vore l’exposició de forma guiada i comentada i els collages que hi ha, abans d’entrar al taller didàctic, es veu un vídeo resum de l’expoisició.

En el taller es donen les pautes adequades sobre la tècnica del collage i es proposa crear-ne un de la manera més espontània i personal possible, a partir dels materials disponibles. El “collage” es basa essencialment en la manipulació de diversos materials utilitzats com a matèria primera, tal com periòdics, revistes, cartons, papers de colors, teles, fils, serradures, encenalls de fusta, plàstic, etc… Es realitzarà un collage amb aqueixos materials. Sobre una cartolina que serveix de base, i que s’utilitza com a espai pla, i després de fer una xicoteta selecció de les revistes i periòdics, es retallaran i esquinçaran amb diferents formes i es disposaran en l’ordre pensat per cada participant, per a després pegar-los sobre ella. També es poden retallar lletres i formar frases, i crear així una composició original i imaginativa.

En un altre moment es treballarà en un collage tridimensional sobre dues parets de l’espai didàctic, amb objectes que aporte cada participant de manera que hi romandrà al llarg de tot el taller i formarà part de la decoració i ambientació del mateix. Una vegada finalitzada l’activitat didàctica, cada participant pot portar-se el seu collage.

Activitat gratuïta

A partir 5 anys

Màxim 25 persones

De dimarts a divendres de 09:30 a 13:30 h. i de 15.30 a 18:30 h. Centres escolars i altres grups amb cita prèvia. Duració del taller: 1 h. 30 min. per grup.

Diumenges 11:00 h., 12:00 h. i 13:00 h. Durada del taller: 1 h.

Els tallers son destinats a tot tipus de públic: estudiants, adults, centres ocupacionals, famílies etc.

Reserves a partir del 27 de gener

Telèfon d’informació i reserves 96.3869992. Dilluns, dimecres i divendres 8.30 a 10.30h i dimarts de 16.30 a 19.15h. (jose.martinez@ivam.es)

El dijous dia 1 de maig no hi ha taller didàctic.