Taller didàctic “Art indígena contemporani a Australia. Col·lecció Sordello Massanasa”

Històries comptades, històries pintades

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

El taller procura acostar el coneixement de la diversitat cultural entre la cultura indígena australiana i la pròpia, per mitjà de la creació artística.

Als participants en el taller se’ls presenta una breu introducció sobre el paisatge geogràfic i sociocultural en el que es desenvolupa l’art aborigen australià abans de passar a exercir l’activitat. Per a este objectiu se’ls proposen diversos models entre els que han de triar segons el seu gust personal i aplicar colors a base de punts uniformes (dot painting) que obtenen a l’emprar l’extrem de furgadents de fusta.

De la mateixa manera que la pintura dels artistes del Western Desert respon al seu hàbitat caracteritzat per una lluminositat enlluernadora i la riquesa de color, les propostes del taller exploren les possibilitats expressives de la pintura i les seues propietats formals com a llenguatge de comunicació visual i estètic.
A partir 5 anys

25 persones

Dilluns i dimarts de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 17:00 hores. Grups escolars previa citació. De dimecres a divendres de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 18:30 hores. Diumenges passes a les 11:00, 12:00 i 13:00 hores.

Durada del taller: 1 h. 30 min. per grup.
Els tallers estèn destinats a tot tipus de públic: escolars, instituts, adults, centres ocupacionals, etc.

Telèfon d’informació i reserves 96 3869992