Taller Això no és art!

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació arterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per experimentar amb la idea de la creació.

Et proposem crear en contacte amb companys/es per aprendre de forma lliure, jugant!

Construirme la confiança amb noves amistats. Cada día serà una vivencia nova, on cadascú serà únic/a. Entre tots/es crearem nous propòsits vitals, obrin les nostres mirades, no sols cap a l’art sinò cap a la vida.

Crearem el nostre propi projecte: Ací a l’IVAM!

Què treballarem als tallers?  Aquestes sessions a l’IVAM són una invitació a convertir els dissabtes per la vesprada en un moment de trobada i experimentació amb materials artístics, parlarem de temes, aprendrem d’altres i sabrem un poc més de nosaltres mateixes. Tot açò mitjançant materials com la pintura, el fang, la pintura, el paper, la fotografia, el vídeo…que utilitzarem sense cap por.

A qui va dirigit?  A joves d’entre 12 i 16 anys, fins un màxim de 18 participants. No és necessari saber dibuixar, ni pintar, ni tan sols que t’agrade l’art.

Qui ho imparteix?  Beatriu Codonyer, artterapeuta, Llicenciada en Belles Arts, Master Integratiu d’Artteràpia UdG, responsable del Centre Terapèutic Creatiu.

Què duració té?  Del 28 d’octubre de 2017 al 9 de juny de 2018, todos los sábados por la tarde de 17.00 a 19.30 h, excepto en periodos vacacionales o festivos.

On informar-me: Podeu preguntar més detalls sobre aquesta activitat a Beatriu, al telèfon 670 900 901 (preferiblement pels matins).

On inscriure’s: IVAM Tel. 963 17 66 65 – email didactica@ivam.es
Aquesta activitat és gratuïta i inclou materials.