Taller Això no és Art!

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

GRUP COMPLET TANCAT

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es. Proposem un apropament al despertar d’un procés creatiu, en contacte amb companys/es, aprenent d’una forma molt lliure, com si es tractara d’un joc en el qual anem adquirint força i confiança. Així formem un nou llaç que ens condueix a obrir la nostra capacitat amb mires expansives, no sols cap a l’art, sinó cap a altres camps de la vida; en cada taller buscarem inventar una vivència nova que orientarà el procés des del camí particular de cada participant i amb això creixeran nous propòsits vitals. L’encontre generarà altres mirades entre els/les joves que, durant aquest temps, construiran un nou projecte comú en el context del
museu i també en diàleg amb ell.

Què treballem als tallers: Aquestes sessions a l’IVAM són una invitació per a convertir els dissabtes de vesprada en un lloc d’encontre i experimentació amb materials artístics, parlarem de diferents temes, aprendrem altres i sabrem un poc més de nosaltres mateixos/es. Tot això mitjançant materials com la pintura, el fang, el paper, la fotografia, el vídeo… que utilitzarem sense cap por, ni timidesa.

A qui va dirigit: A joves d’entre 12 i 15 anys en grup de 15-18 persones, inscrites de forma
individual. No és necessari saber dibuixar, ni pintar, ni tan sols que t’agrade l’art.

Qui l’imparteix: Beatriu Codonyer, Artterapeuta, Llicenciada en Belles Arts, Màster Integratiu
Artteràpia (UdG), responsable del Centre Terapèutic Creatiu.

Quina durada té: d’octubre de 2016 a juny de 2017, tots els dissabtes de vesprada de 17.00 a 19.30 h, excepte en períodes de vacances o festius.

On informar-me: Podeu preguntar més detalls al voltant d’aquesta activitat a Beatriu, al telèfon 670 900 901 (preferiblement pels matins).

On inscriure’m: IVAM Tel. 963 17 66 53 – e-mail: ivam@ivam.es.

Aquesta activitat és gratuïta i inclou els materials