POLIGLOTIA. Inventari. 22

Poliglotia

AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González

El projecte Inventari. Poliglotía (Pensar en comú el museu) proposa la creació d’un lloc de trobada i dinamització que reflexione sobre les possibilitats, límits i problemàtiques relacionades amb el mateix museu com a espai arquitectònic, institucional, relacional, creatiu, expositiu… Per a això, plantegem la formació d’un grup de treball que puga pensar en comú a partir de l’inventari de les tensions, reptes i oportunitats que ofereixen els diferents agents i experiències que formen part de la vida d’un museu.

La composició del grup manté els senyals d’identitat de Poliglotía, programa concebut des de la diversitat cultural i lingüística present a la ciutat de València. El programa està coordinat per Paco Inclán, escriptor i professor d’espanyol per a persones migrants i refugiades, en col·laboració amb el departament d’activitats i educació de l’IVAM.

El grup de treball es reunirà en huit sessions entre els mesos de març i juny de 2022. Les reflexions i dinàmiques resultants seran compartides amb el públic en dues sessions de portes obertes que tindran lloc en maig, en el marc del Dia Internacional dels Museus, i en juny, com a tancament de la present edició del programa Poliglotía.

El grup de projecte Inventari. Poliglotía (Pensar en comú el museu) està compost per: Milagros Arias, Joaquín Artime, Tarif Ashtar, Óscar Blanco, Yulia Fert, Paula Guardiola, Badinengany Katalay-Sun, Elena Medina, Malika Oucheitachn, Sonia Pina, Esther Santiago Lizama, Clara Solbes i Jose Vaquerizo.

Dates: 1 i 22 de març, 12 i 26 d’abril, 3 i 17 de maig, 7 i 14 de juny de 2022.
Horari: 17.30-19:30h.

Accions generades pel grup d’Inventari. Poliglotisme
Els clevills del NO. Revertint les possibilitats i prohibicions del museu
La mecànica d’allò quotidià
Rastres a la ciutat

Relacionats

Poliglotia 21/22

01 nov. 2021 – 17 jun. 2022
AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González