Els clevills del NO

Revertint les possibilitats i prohibicions del museu

EscèniquesPoliglotiaIVAM Centre Julio González

El grup que conforma el projecte Inventari (pensar en comú el museu) proposa obrir al públic el seu procés creatiu i de reflexió compartint dos activitats pròpies, pensades i dissenyades en el marc del Dia Internacional dels Museus. L’objectiu oferir i visibilitzar part del procés de treball a tota la ciutadania que hi estiga interessada.

Es pot entrar amb paraigua al museu?, i amb objectes punxants?, amb armes?, amb antiguitats?, per què?, què és el que es pot fer i el que no es pot fer en el museu?, per què hi ha tanta prohibició en espais com l’IVAM?

Una instal·lació d’elements visuals i sonors serveix al grup que conforma el projecte Inventari (pensar en comú el museu) per a reflexionar sobre els límits i les fronteres que el museu planteja als visitants de manera conscient, però també de manera aparentment innata. A partir de la creació d’un espai de denúncia propositiva a les parets de l’IVAM, i mitjançant un micròfon obert, es planteja una acció al llarg de la jornada del 18 de maig en què es convida el públic a participar per a proposar quins són els límits i les prohibicions del museu… o quins voldríem que foren (o no!). La jornada tindrà un tancament de caràcter més performatiu amb la lectura de les aportacions arreplegades dels visitants a càrrec dels integrants del grup del projecte.

Horari de l’acció: 10.00-19:00h *accés lliure
Horari de l’acció performativa: 19:00h
Sense inscripció prèvia

Relacionats

POLIGLOTIA. Inventari. 22

01 mar. 2022 – 14 jun. 2022
AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González