La mecànica d’allò quotidià

Espai de coneixement tècnic, social, fictici i màgic dels objectes que ens envolten

AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González

El grup que conforma el projecte Inventari (pensar en comú el museu) obri al públic el seu procés creatiu i de reflexió compartint dos activitats pensades i dissenyades en el marc del Dia Internacional dels Museus. L’objectiu és oferir i visibilitzar part del procés de treball a la ciutadania que hi estiga interessada.

Per a què serveix una catenària?, com s’utilitza?, i un bolígraf?, pot un «boli» ser un objecte quotidià d’un museu?, vols saber per a què es fa servir o com s’ha transformat algun dels objectes que hi ha en el museu… o en ta casa?

Els integrants del projecte Inventari (pensar en comú el museu) hhan reflexionat i han dialogat amb els objectes que han anat veient i trobant al llarg de les sessions de desenvolupament del projecte. Per a l’acció, el grup proposa plantejar una espècie de finestreta de dubtes, preguntes i imaginacions sobre els objectes que viuen dins de l’IVAM, i sobre objectes que cada un de nosaltres té a casa o que ens pertanyen.

Com funciona un paraigüer?, com es fa un pot de ColaCao?, quin és l’esdevindre històric de les culleretes de café?… El grup analitzarà per al públic assistent la mecànica d’allò quotidià d’una selecció d’objectes del museu i dels objectes que el públic hi vullga portar. Les anàlisis es plantejaran des de la inquietud tècnica, social, fictícia i màgica, obrint la porta del museu perquè els altres sabers l’envaïsquen.

Horari: 18:00h
Duració: 1 hora
Com funciona? Pots portar qualsevol objecte que vullgues analitzar o sobre el qual tingues curiositat.
Sense inscripció prèvia

Relacionats

POLIGLOTIA. Inventari. 22

01 mar. 2022 – 14 jun. 2022
AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González