Rastres a la ciutat

Acció final del programa Poliglotiía. Inventari (pensar en comú el museu)

AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González

DIVENDRES 17 DE JUNY. 19H

El grup que conforma el projecte Inventari (pensar en comú el museu) proposa obrir al públic el seu procés creatiu i de reflexió compartint una nova acció com a tancament del projecte dut a terme en l’IVAM des del mes de febrer.

Si concebérem la ciutat de València com un gran cos humà, on estaria el cor?, en quin barri tindria els seus pulmons?, la melsa?, i les mans? Al llarg de les sessions de treball ens hem preguntat com podríem habitar la ciutat i el museu entenent-los com a organismes vius que es connecten i funcionen com un cos biològic. Sobre la base de les reflexions plantejades, el grup d’Inventari ens proposa seguir tres rastres des de diferents punts de la ciutat fins a l’IVAM posant en relleu la relació entre cos, trama urbana i museu.

Us convidem a acompanyar-nos per algun d’aquests recorreguts que, partint de diferents òrgans de la ciutat, confluiran en l’IVAM.

RASTRE 1. Un recorregut en el qual emprarem el sentit del tacte per a viatjar per la ciutat a través dels seus objectes, oficis, comerços i textures.

RASTRE 2. Un passeig fotogràfic a través d’instants reveladors que sorgisquen creats col·lectivament durant el recorregut.

RASTRE 3. Un pícnic als Jardins del Túria per a connectar el museu amb l’espai natural urbà. Converses, viandes, experiències i el que cada participant vulga aportar.

Dades pràctiques

  • Horari de l’acció: 19h
  • Funcionament i ubicacions: cada assistent podrà decidir quin dels tres rastres seguir per a realitzar l’acció. L’assistència serà lliure i cada participant podrà dirigir-se a la direcció d’eixida del recorregut que ha triat.
  • Punts d’eixida:

RASTRE 1
Hora: 19h.
Lloc de trobada: Plaça del mercat nº28, València (enfront del comerç Muebles Trilles).
Sense inscripció prèvia. Es prega puntualitat.

RASTRE 2
Hora: 19h.
Lloc de trobada: La Almoina, Pl. de Dècim Juni Brut, s/n, València (front la porta del Centre Arqueològic de la Almoina).
Sense inscripció prèvia. Es prega puntualitat.

RASTRE 3
Hora: 19h.
Lloc de trobada: Plaça Portal Nou, València (sota la columna de la Verge del Carme).
Sense inscripció prèvia. Es prega puntualitat

  • Recomanacions: es recomana calçat còmode per a realitzar el recorregut.
  • Sense inscripció prèvia.
  • Dubtes i consultes: educacio@ivam.es

*Amb la participació especial de Muebles Trilles, Panem Unique i La Aldeana als qui agraïm enormement la seua col·laboració en aquesta acció.

Relacionats

POLIGLOTIA. Inventari. 22

01 mar. 2022 – 14 jun. 2022
AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González