Poetry Slam Party Vociferio 17

AltresIVAM Centre Julio González

12:00 -14:00 h.-  POETRY SLAM PARTY VOCIFERIO 2017

12:00 h.-  SLAM D’EXHIBICIÓ. Dante Alarido (Campió d’Espanya 2014 i 2016) + Daniel Martínez Bauzá (Subcampió d’Espanya 2014) + Alba Ripoll (Slam Mallorca) + Silvia Nieva (Slam Madrid) + Mississippi (Campiona Slam VLC).

PRESENTA: Pedro “El Terror” Verdejo.

AMENITZA: Dj Transhumante.

13:00 h.- LIVE ELECTROVERSE. Jansky Electroverse. 

ORGANITZA: IVAM i SLAM VLC.

Esplanada de l’IVAM. ENTRADA LLIURE.

Slam Poetry és un concurs de poetes on el públic decideix qui guanya. En la següent pàgina podeu llegir quines són les regles i les normes: https://slamvlc.wordpress.com/

Està activitat està dins de VOCIFERIO 2017, el festival de poesia oral i escènica de València, aquesta és la seua sisena edició.

El concurs slam és promogut per SLAM VLC en la ciutat i porta fent-lo 5 temporades.

POETRY SLAM PARTY VOCIFERIO 2017 cerca acostar la poesia contemporània al públic a través del format de recital de Spoken Word més divertit del panorama internacional: SLAM POETRY. Per això hem convidat a poetes de prestigi i joves promeses. Un acte amenitzat amb electrocumbia i l’excèntric speaker Pedro “El Terror” Verdejo.

A més, travessem les fronteres entre disciplines artístiques i proposem un dels projectes més avant·guarders de l’escena poètica JANSKY ELECTROVERSE. Després de passar pel SONAR, van pegant fort amb la seua mescla de poesia i música electrònica. I quin millor lloc per a reivindicar que la poesia també és un art postmodern que fer-ho a l’IVAM.