Obert València 2018

AltresIVAM Centre Julio González

DIVENDRES 21 DE SETEMBRE AL MATÍ: ANUNCI PREMIS JURAT EN RODA DE PREMSA / DIVENDRES 21 DE SETEMBRE A LA NIT: FESTA  OBERT VALÈNCIA (PER INVITACIÓ)

L’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC) ultima els detalls de la sisena edició d’Obert València. L’esdeveniment, que enguany s’avança una setmana, tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre i tornarà a ser un any més la cita de referència de l’obertura de la temporada expositiva en 17 galeries d’art contemporani de la Comunitat Valenciana.

Com cada any, LaVAC, a través d’OBERT VALÈNCIA, donarà a conéixer els quatre premis de suport al món de l’art en una roda de premsa, que tindrà lloc el matí del 21 de setembre a l’IVAM. Es tracta del Premi a la Millor exposició d’obertura atorgat per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i tres premis d’adquisició patrocinats per DKV, la Fundació Hortensia Herrero i Gandia Blasco. Un jurat especialitzat, compost per Benjamin Weil, Director artístic del Centro Botín; Sergio Rubira, Subdirector de Col·lecció i Exposicions de l’IVAM; José Luis Pérez Pont, Director del CCCC i Maribel López, Subdirectora d’Arco, visitarà les exposicions per a atorgar el premi a la millor exposició.

Aquest mateix dia, a la vesprada, tindrà lloc l’Opening, un esdeveniment en el qual les 17 galeries valencianes obriran les portes de les seues exposicions de manera simultània amb un horari especial de 17 a 22h i l’entrada serà lliure fins a esgotar aforament.

Divendres 21 de setembre a la nit serà el moment de la celebració de la festa d’inici de la temporada d’Obert València a l’IVAM (Accés per invitació).

En l’organització d’aquest esdeveniment participen la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), l’Ajuntament de València, Caixa Popular, Ética EAFI, the_HUB, ARCO, DKV, la Fundació Hortensia Herrero i Gandia Blasco.

Col·laboren un any més, consolidant així el suport a OBERT VALÈNCIA, One Shot Hotels, Champagne Taittinger, Cervesa Túria, Terres dels Aforins, Coca-Cola, Royal Bliss, Jägermeister, Ocimag, Valencia Plaza i Makma.