La Pasqua a l’IVAM

Visites, activitats, performances, cinema i jocs

IVAM AlcoiIVAM Centre Julio González

Durant les festes de Setmana Santa i Pasqua plantegem una programació específica per visitar, jugar i experimentar els dies festius. Oferim una sèrie de visites, activitats i performances, cinema i jocs que pretenen dinamitzar aquests dies festius des del lúdic, la curiositat i la creació artística i que, per descomptat, hem ideat per a tots els públics.

Set de jocs, activacions i llibres pascors

  • De 11 a 13 h: 7, 8, 9, 15 y 16 d’abril
  • De 17 a 19 h: 6, 11, 12, 13, 14 d’abril

Volem omplir l’IVAM de jocs, de racons de lectura i d’activacions per oferir-lo com a lloc compartit entre amigues i amics, família, veïnat i gent curiosa que passe pel museu.

La guerrilla de l’IVAM. Una mirada feminista des de la infància a la col·lecció de l’IVAM. Taller familiar
Diumenge 9 d’abril, 12 h

Amb aquesta visita dinamitzada recorrerem l’IVAM saltant entre una selecció d’obres de la col·lecció del museu, per descobrir, jugar i rellegir en família obres d´art contemporani amb mirada feminista.

El tapís que volia ser un altra cosa. Acomiadem juntes l’exposició de Teresa Lanceta. Taller familiar
Diumenge 16 d’abril, 12 h

Durant la visita a la mostra revisarem en grup el nostre concepte de col·lectivitat i autoria, art i artesania, narrativitat de la història, els límits entre la performativitat i la matèria i la importància de l’oralitat i la biografia.

Visites a les exposicions de l’IVAM Centre Julio González
Del 7 al 16 d’abril

Treballadores de la llar a la pantalla. La Filmoteca
Del 5 al 14 d’abril

Aquest cicle de cinema, des de diferents mirades, aborda la realitat de les treballadores de la llar i les cures en diferents temps i contextos.

  • Dimecres 5 d’abril, 18 hi dijous 6, 20:30 h: Una segunda madre (2015), d’Anna Muylaert. Projecció a La Filmoteca.
  • Dimecres 12 d’abril, 18 hi divendres 14, 20:15 h: El adiós (2015) + Libertad (2022), de Clara Roquet. Projecció a La Filmoteca.

Performance Si el meu cos aquesta nit parlara i visita Més enllà de les sales. Descentrar l’objecte
Dissabte 15 d’abril, 12.00h. IVAM Alcoi

Com a tancament de l’exposició Un contínuum comú indefinidament llis. Projeccions sobre la contemporaneïtat a la col·lecció de l’IVAM, plantegem una activitat doble que activarà les sales de l’IVAM Alcoi des del performàtic i des de la visita arqueològica.