IVAM Pista oberta amb Lucía Gea

Programació especial per la setmana de la dansa a l'IVAM

EscèniquesIVAM Centre Julio González

En el marc de la celebració del Dia de la Dansa, l’IVAM proposa una setmana amb una programació especial plena d’activitats, balls, performances i col·laboracions per a diversos públics.

Com a tancament de la jornada i de la trobada Dansem Juntes! Una celebració en temps real, on desenes de participants diversos, dels tallers de dansa realitzats les últimes setmanes al TEM, La Mutant, LaGranja i l’IVAM, obriran i compartiran el seu procés, la DJ Lucía Gea ens oferirà una sessió de música electrònica per activar-nos, ballar i compartir el vestíbul com a IVAM pista oberta. Per fer un tancament festiu i col·lectiu!

Lucía Gea és una de les figures més excel·lents de la nova escena electrònica valenciana i nacional. Amb una projecció meteòrica, dins i fora de les nostres fronteres, Lucía és d’aquest tipus de DJ tot terreny capaç d’encendre una pista sense esforç, gràcies a una acurada selecció i una psicologia en cabina de les quals només uns pocs poden fer gala. Artista incansable en la recerca contínua de sons innovadors que inclou als seus sets, Lucía s’enfoca en evolucionar, créixer i convertir les seues sessions i les seues produccions en experiències enriquidores i sorprenents que transcendeixen el simple ball.

Amb aquesta sessió de Dansem Juntes, tanquem la jornada i posem el cos i l’acció al centre de l’experiència: practicar des del cos altres maneres de transmetre coneixement. Una celebració de les pràctiques vives, en temps real, oberta al risc, imprevisible, que aposta per la vivència col·lectiva, fluida i en construcció. Estar fent, ser-hi present. Celebrar juntes.

Relacionats

Ballar juntes en temps real, amb Vicent Gisbert

25 abr. 2023 – 28 abr. 2023
EscèniquesIVAM Centre Julio González

Cossos, espais, moviment i ritmes. Dansem juntes!

02 abr. 2023 – 29 abr. 2023
EscèniquesIVAM Centre Julio González