Hui és 8M

VisitesIVAM Centre Julio González

Amb motiu del dia internacional de la dona treballadora, l’IVAM programa una activació especial d’algunes de les exposicions que es poden veure al museu de la mà de les seues protagonistes. La investigadora social Alba Herrero i algunes de les dones entrevistades al projecte “En una casa. Genealogia del treball de la llar i les cures” ens parlaran de les seues experiències i del procés de creació del fanzine de la mostra. L’equip de mediació de l’IVAM, per la seua banda, ens endinsarà a la trajectòria de Teresa Lanceta, així com a la feina de les cigarreres a través del documental que es pot veure a la sala d’exposicions de la Biblioteca i Centre de documentació de l’IVAM.

A més, per celebrar i reivindicar un 8 de març col·lectiu, relancem una edició limitada del fanzine de “En una casa. Genealogia del treball de la llar i les cures” que s’obsequiarà a les i els visitants amb l’entrada del museu durant el dia.

Programació especial 8M
12 h. Visita “Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert” i visionat de la peça “Les cigarreres”, juntament amb l’equip de mediació de l’IVAM.
13 h. Trobada amb Alba Herrero i Alicia Díaz, Arabella Lozada, Laura Libero, Matildita Cruz, Mari Carmen Jiménezi Mari Carmen Herrera, algunes de les dones protagonistes de les entrevistes a l’exposició “En una casa. Genealogia del treball de la llar i les cures”.
13.45 h. Tancament de la jornada a la cafeteria de l’IVAM. Celebrem estar juntes