Estudi obert LUCE en diàleg amb Pinazo en l’espai públic

Una activitat sobre connexions, infiltracions i reocupacions a dues i més veus entrecreuades

VisitesIVAM Centre Julio González

18 h.

El diàleg entre el taller de Luce i l’exposició Pinazo en l’espai públic es concretarà el dia 6 de juliol en una activitat específica de doble recorregut, lineal en l’espai i entrellaçat en el temps, que començarà a la sala G6 i culminarà en el Laboratori 2. El públic serà guiat a través d’una experiència de visita dialogada i, simultàniament, es desenvoluparà una intervenció efímera sobre l’obra de Luce.

L’activitat combinarà la formulació de reflexions sorgides de les analogies, homologies, contrastos, inspiracions i retroalimentacions detectades entre tots dos autors amb la producció de manifestacions visuals d’elements de l’exposició de Pinazo infiltrats en els materials de Luce. Els fantasmes ja esvaïts de les experiències de Pinazo en el seu aleshores present absolut seran invocats per a reocupar els vestigis d’espai públic amb què hui comptem i que Luce potència com a motors de nostàlgia generadors de noves percepcions polítiques i poètiques del col·lectiu.

L’activitat ha sigut dissenyada per i serà a càrrec de l’artista Luce i Vicente Pla, comissari de l’exposició Pinazo en l’espai públic.

Relacionats

Estudi obert. LUCE

01 jul. 2022 – 11 set. 2022
IVAM LabIVAM Centre Julio González

Pinazo en l’espai públic

30 jun. 2022 – 25 feb. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González