Concert de Dani Miquel i Els MA-ME-MI-MO-Músics

A nadal un pas de pardal

EducacióMúsicaIVAM Centre Julio González

Col·labora:

Dijous 4 de gener a les 17.00 hores
Per a tots els públics.
Recollida d’entrades al hall de l’IVAM (màxim 6 entrades per adult/a) a partir del 26 de desembre a les 11 hores, fins esgotar existències.

DANI MIQUEL I ELS MA-ME-MI-MO-MÚSICS

Veu: Dani Miquel
Trombó i acordió: Josep Alcover.
Guitarró i veu: Rafa Solbes.
Guitarra i veu: Àlvar Carpi.
Bateria: Vicent Millo.
Baix i veu: Josep Maravilla.

Dani Miquel ja és tot un fenòmen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de de baix, poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional; la banda sonora original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares -és clar-, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

Dani Miquel interpreta el seu treball A Nadal un pas de pardal amb fruits de temporada i nadales del terreny. Dani ens aporta una mostra del ric repertori nadalenc valencià amb la interpretació d’algunes peces en perill d’extinció.

El projecte de Dani té una visió global i va més enllà en presentar un conte i una proposta didàctica que justifiquen els quatre pilars sobre els que s’assenta aquest projecte: la tradició, la gastronomia, la natura i la música. Alhora aporta materials per a treballar amb els xiquets i xiquetes que permeten vivenciar les nostres costums, la nostra peculiar forma de veure el nadal.

Podrem gaudir de les nostres cançons de sempre, com mai, a l’IVAM, d’una fusió de contemporaneïtat des de la tradició reversionada.