Cloenda participativa del #ProjecteUbú amb amores Grup de Percussió

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

El proper diumenge 17 de juny a les 12h acomiadarem el taller familiar #ProjecteUBÚ, complement de l’exposició “Joan Miró. Ordre i desordre”, amb totes i tots els participants de les sessions dels diumenges dutes a terme des del mes de febrer.

Amb la col·laboració dels AMORES Grup de Percussió i dels seus alumnes del Conservatori Superior de Música València i Torrent realitzarem una passejada performàtica pels voltants del museu: anem a donar-li vida als vestits i a les escenografies que cada diumenge hem creat en família! Si no anàvem a donar vida als personatges inspirats en Mori el Merma de Joan Miró, quin sentit hauria tingut fer tot aquest projecte?

Però no sols els percussionistes seran qui faran música, sinó que serà una trobada on els assistents i el públic també participarà amb la seua pròpia percussió (recomanem portar des de casa cassoles i olles, paelles, culleres de fusta o baquetes per poder participar en la passejada).

Dades pràctiques:

Quin dia ens veurem? Diumenge 17 de juny
On ens veurem? A les 12h a l’explanada de l’IVAM
Què he de portar? El vestit, capa o mascara fet als tallers de l’IVAM i una casserola, una paella, una cullera o un pal, allò que tingues a casa: anem a fer soroll!
Qui vindrà? els participants dels tallers del Projecte Ubú + les seues famílies + el les alumnes del percussió del Conservatori de València i Torrent amb el AMORES Grup de Percussió i tots els convidats amb qui vulgueu vindre!
I sinó he fet el taller de Miró, puc anar? Clar que sí, però no oblides portar-te alguna cosa per fer soroll!
Puc portar amics? I tant! Porta la teua família, els teus amics o a qui vulgues!
Però, què farem? Passar-ho bé, fer música i passejar-nos junts pel barri!
He d’inscriure’m? No és obligatori però t’agrairem que ens avises de quants veniu (didactica@ivam.es; jose.martinez@ivam.es; inma.montanyana@ivam.es)
Dubtes? Escriu a didactica@ivam.es; jose.martinez@ivam.es; inma.montanyana@ivam.es
+info: http://www.equip351.com/projecteubu-amores-percussionistes/

Relacionats

Taller familiar Projecte UBÚ

18 i 25 feb. 2018; 04, 11 i 25 mar. 2018; 01, 08, 15, 22 i 29 abr. 2018; 06, 13, 20 i 27 mai. 2018; 03, 10 i 17 jun. 2018
EducacióIVAM Centre Julio González

Joan Miró, ordre i desordre

15 feb. 2018 – 17 jun. 2018
Exposició