Ballem amb Julio!

Dansa contemporània en família a partir de l'obra de Julio González

EducacióEscèniquesMúsicaIVAM Centre Julio González

Taller dirigit a públic familiar (adults i (xiquets/es a partir de 5 anys) en el qual intentarem tendir un pont entre la pràctica escultòrica de Julio González i el nostre cos a través d’una coreografia i gràcies un session de música electrònica creada expressament per el projecte per DJ Biano.

Ballarem en família (tant les i els més petits/es com els seus acompanyants adults) aproximant-nos a una selecció de les escultures de Julio González des de les idees coreogràfiques d’un dels seus contemporanis: Rudolf von Laban. Farem servir i coneixerem el cub de Laban, aprendrem a prendre consciència del nostre cos en relació a l’espai que ens envolta i ens servirem del cub com a eina per traduir el volum de les peces de Julio González el moviment en l’espai, articulant altres formes de viure els espais i fomentant l’ús del museu a família.

 

Horari diumenges a les 12.00h

Durada 60-75 minuts (aprox.)

Aforament màxim 20 persones entre adults i xiquets/es (totes i tots participem!)

Un projecte de Néstor García (creació coreogràfica) i Biano (creació sonora)

Néstor García és artista i comissari independent. Estudia teatre a l’Institut de Teatre (Barcelona) i coreografia a P.A.R.T.S (Brussel·les). Ha participat en projectes liderats per coreògrafs internacionals com Xavier Le Roy, Noe Soulier, Michiel Vandevelde o Malika Djardi. Des del 2012 el su treball es concentra gairebé exclusivament al context de museu, treballant regularment per Tino Sehgal i Dora García. A l’actualitat combina la seua producció artística con los seus treballs com a assessor i comissari del programa performatiu Posar el cos de l’IVAM i la co-direcció de Pols, espai d’art independent a València.

Biano es donà a conèixer al front del grup Orxata. Ara forma part d’Émbolo i ESOC, col·lectiu que experimenta amb la música electrònica improvisada, el videoart i l’art d’acció. En solitari actua amb un directe de techno amb màquines i com a DJ, on s’ha especialitzat en punxar amb el mòbil. També fa disseny sonor i músiques per a dansa, teatre i televisió.

 

** el projecte Ballem amb Julio apareix citat al quadrimestral de l’IVAM com Julio is in da house!

Relacionats

Julio González i les avantguardes

14 jul. 2022 – 09 oct. 2022
Col·leccióIVAM Centre Julio González