“Algú ha vist al senyor Larsen?” per Aitana Carrasco

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Col·labora:

AFORAMENT COMPLET

A aquest taller coneixerem el llibre La tenda d’animalhomes del senyor Larsen: un bestiari molt particular. Entrarem en la tenda del senyor Larsen, observarem algunes de les seues bèsties imaginàries i després crearem, mitjançant la tècnica del collage, nous espècimens per a la seua col·lecció.

EDAT: de 6 a 100 anys.

NÚM. PARTICIPANTS: 20

OBJECTIUS:

– Conèixer directament el treball dels il·lustradors.
– Experimentar amb la tècnica del collage, on es fomenta la relació entre formes i conceptes més que la destresa a l’hora de dibuixar.
– Desenvolupar la capacitat d’expressar plàsticament el que som capaços d’imaginar.
– Potenciar la creativitat individual i col·lectiva.

 

CURRÍCULUM:

Aitana Carrasco és autora de Literatura Infantil y Juvenil. Compta amb més d’una vintena de llibres publicats (Fce, Kalandraka, Sembra Llibres, Océano, Bromera, Impedimenta i A Buen Paso, entre altres) i ha col·laborat amb vàries revistes. El seu treball ha estat reconegut a nivell internacional en diverses ocasions i la seua obra ha sigut exposada a Espanya, Mèxic, Itàlia, Eslovàquia, Iran, Emirats Àrabs Units, Japó, França i Argentina. Compagina el seu treball com il·lustradora amb la docència tant per a xiquets com per a adults, impartint cursos, seminaris, trobades, conferències i tallers.