Arxiu. Articulacions 23/24

Presentació performativa a càrrec de Miguel Ángel Navarro i Valentina Imola #IVAM35

ArticulacionsIVAM Centre Julio González

Dins d’Articulacions – Programa públic 23/24 i, sota el paraigua del grup Curem València, es planteja este col·loqui informal, concebut com una oportunitat on reflexionar en col·lectiu sobre el procés d’investigació i estudi vivenciat durant tot el curs. Des del format de conferència performativa, les alumnes del programa Valentina Lacopini i Miguel Ángel Navarro “Escoín”, llançaran les seues pròpies reflexions i pensaments per a generar un diàleg expandit amb la resta de grups del programa, així com amb la resta d’assistents.

La trobada conclourà amb la presentació de la publicació Arxiu. Articulacions 23/24, on, a mode de relatoría en imatges i notes a mà alçada, Miguel Ángel “Escoín” apuntarà la seua pròpia visió dels continguts, sabers i diàlegs generats en el dia a dia de les sessions d’Articulacions, a mode d’un subtil diari de bitàcola.

Valentina Imola és graduada en Filosofia per la Universitat de Bolonya. Treballa, des del pensament filosòfic, al voltant de l’estètica i l’ecologia. Escriu poesia i últimament s’interessa en la comunicació i mediació en els museus.

Miguel Ángel Navarro “Escoín”, és Doctorant FPI, Facultat de Belles Arts, LCI, Universitat Politècnica de València. Desenvolupa la seua pràctica multidisciplinària tenint com a eix la instal·lació artística i des dels conceptes de “estafe specific” i context específic amb un rerefons sociopolític.

Relacionats

Articulacions – Programa d’estudis IVAM · UV · UPV 23/24

15 nov. 2023

Curem València

06 i 15 jun. 2024
ArticulacionsIVAM Centre Julio González