Centres Participants

L’IVAM AL TERRITORI

Centres Participants

Edició 2021-22

CRA Terra de riuraus

El CRA Terra de Riuraus està conformat pels aularis d’Alcalalí i de Llíber, a la comarca de la Marina Alta, província d’Alacant. Va nàixer el curs 2019/2020 amb un equip directiu nou i un claustre renovat amb l’objectiu de fer un model d’escola centrat en l’alumnat, una escola propera vinculada a l’entorn immediat i oberta a tota la comunitat educativa. Els  principals trets d’identitat del centre són: ser una escola oberta, inclusiva, capaç de sensibilitzar, formar i educar sobre la importància de el desenvolupament sostenible i l’ecologisme actiu; feminista, plurilingüe i creativa.

Escolta el programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar a Lliber amb els i les alumnes del CRA Terra de Riu Raus el passat 3 de desembre de 2020 dins del projecte l’IVAM al territori:


Escolta el programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar a Alcalalí amb els i les alumnes del CRA Terra de Riu Raus el passat 4 de desembre de 2020:


CRA La Serranía

El C.R.A. La Serranía comença a funcionar com a tal l’1 de setembre de 2002. Ho integren els aularis de les localitats de Losa del Obispo (capçalera del C.R.A.), Calles, Chulilla i Sot de Chera, situades a la comarca castellano-parlant de La Serranía, a l’oest del territori valencià. El centre adopta el nom de la comarca Los Serranos o La Serranía. Busquen facilitar el contacte entre tot l’alumnat, famílies i professorat a través del seu blog i projectes educatius comuns.

Escolta el programa de ràdio “El runrun serà memorable” que vam gravar a Chulilla amb els i les alumnes del CRA la Serranía el passat 24 de març de 2021 dins del projecte L’IVAM al Territori:


Escolta el programa de ràdio “El runrun serà memorable” que gravem a Calles amb els i les alumnes del CRA la Serranía el passat 25 de març de 2021 dins del projecte l’IVAM al territori:


Escolta el programa de ràdio “El runrun serà memorable” que vam gravar a Losa del Obispo amb els i les alumnes del CRA la Serranía el passat 30 de març de 2021 dins del projecte l’IVAM al Territori:


Escolta el programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar a Sot de Chera amb els i les alumnes del CRA la Serranía el passat 31 de març de 2021 dins del projecte l’IVAM al Territori:


CRA La Serra

El CRA La Serra és un centre petit que té als seus 53 alumnes repartits en tres aularis en els municipis d’Els Ibarsos, La Serra de Engalceran i Els Rossildos. Hi ha tres línies generals que marquen la visió educativa de centre, d’una banda, l’educació emprenedora, que dota els alumnes de les eines necessàries per desenvolupar-se com persones en el segle XXI, el treball cooperatiu, habilitats d’expressió oral i escrita i l’ús de les TIC.

Escolta el programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar als Ibarsos amb els i les alumnes del CRA la Serra el passat 22 de juny de 2021 dins del projecte de l’IVAM al Territori:


Programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar als Rossildos amb els i les alumnes del CRA la Serra el passat 23 de juny de 2021 dins del projecte l’IVAM al territori:


Edició 2021-22

CRA Mariola-Benicadell 

El CRA Mariola-Benicadell és un centre d’Infantil i Primària del comarca del Comtat, agrupa els pobles d’Alfafara, Agres i Gaianes. Som una escola menuda i molt participativa, arrelada al medi i que dinamitza la vida dels pobles. La nostra escola és pública, un espai on tothom té cabuda, un dels pilars que mantenen el nostre centre és la inclusió i el respecte a la diferència a través d’una cultura de pau i sostenibilitat.

Escolta el programa de ràdio “El rumrum serà memorable” que vam gravar a Gaianes amb els i les alumnes del CRA Mariola Benicadell el passat 8 d’abril de 2022 dins del projecte de l’IVAM en el Territori:

Escolta el programa de ràdio “El rumrum serà memorable” que vam gravar a Alfafara amb els i les alumnes del CRA Mariola Benicadell el passat 7 d’abril de 2022 dins del projecte de l’IVAM en el Territori:

Escolta el programa de ràdio “El rumrum serà memorable” que vam gravar a Agres amb els i les alumnes del CRA Mariola Benicadell el passat 6 d’abril de 2022 dins del projecte de l’IVAM en el Territori:


CRA El Pinar 

El CRA El Pinar té els seus inicis l’any 2006. Està format pels aularis de les localitats d’Alcublas (aulari Bernat de Lasala y González) i Higueruelas (aulari Las peñas). El formen un total de 43 alumnes entre 2 i 12 anys.

Les línies generals que cerca el nostre centre són dotar l’alumnat de les estratègies i recursos per desenvolupar-se en un món cada cop més tecnològic, el treball cooperatiu, les habilitats expressives tant oralment com escrita i l’amor a la natura.

Escolta el programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar a Alcublas amb els i les alumnes del CRA El Pinar el passat 20 de desembre de 2021 dins del projecte l’IVAM al territori:

Escolta el programa de ràdio “El rum-rum serà memorable” que vam gravar a Higueruelas amb els i les alumnes del CRA El Pinar el passat 21 de desembre de 2021 dins del projecte l’IVAM al territori:


CRA Araboga 

El CRA Araboga està format per tres aularis ( Canet lo Roig, Cervera del Maestre i La Jana), pertanyem al Baix Maestrat. Som CRA des de l’any 2000 i contem amb un claustre consolidat que vol per a l’alumnat una escola on  participi tota la comunitat educativa, una escola sostenible, una escola lligada a l’aula de futur i una escola cooperadora, inclusiva i formadora.