L’IVAM proposa aquest dijous un viatge per la música dels 80 i 90 de la mà de Discos Oldies i els seus sets de DJ en vinil

Nota de premsaIVAM Centre Julio González

• L’artista Alberto Feijóo oferirà un taller de serigrafia tèxtil junt amb la dissenyadora i directora d’art María Ramírez
• El Museu convida a celebrar l’estiu amb el programa ‘IVAM Estiu’ amb sessions de DJ, ‘performance’, serigrafies i mediacions, cada dijous fins al 20 de juliol

València (04.06.23). L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) proposa aquest dijous un viatge per la música dels 80 i 90 de la mà de Discos Oldies i els seus sets de DJ en vinil. Es tracta de la segona sessió del programa ‘IVAM Estiu’ #IVAMenViu, en aquesta ocasió basada en l’exposició ‘Trascity’ de l’artista alacantí Alberto Feijóo.

En el marc d’aquesta mostra, la jornada se centra en dues de les inspiracions del treball de Feijóo: la il·lustració i la serigrafia, d’una banda, i la música i els espais sonors que ens acompanyen diàriament, d’una altra.

Per a aquest dijous, Discos Oldies DJ proposa una selecció inspirada a partir de la llista de reproducció creada pel mateix Feijóo i que acompanya la seua exposició, amb una selecció molt eclèctica realitzada pels integrants mateixos del grup, reflex de les seues col·leccions. El resultat és una sessió que combinarà sons propis del pop fosc dels 80 amb la música electrònica més industrial dels 90, la qual cosa permetrà reconéixer algunes de les bandes més famoses de l’època, al mateix temps que es descobriran temes menys coneguts dels grups més singulars.

Considerada com la botiga de discos més antiga d’Espanya, Discos Oldies és un referent en la música i la cultura valencianes des de fa més de 40 anys. Amb l’arribada d’Andreu, Chema, Pere i Mario a Oldies, s’inicia un nou treball amb l’objectiu d’arribar a gent nova, a través també de les seues singulars sessions en vinil, una modalitat de DJ que busca transmetre la qualitat del so amb la qual els temes es van llançar des de l’estudi.

Taller de serigrafia tèxtil amb Alberto Feijóo
Abans de la sessió de música, acompanyat per la dissenyadora i directora d’art, María Ramírez, l’artista Alberto Feijóo oferirà un taller que convida a experimentar dins del camp de la serigrafia tèxtil. María Ramírez compagina la carrera com a directora d’art amb la seua marca tèxtil mariaramirez. Per al taller els públics hi poden portar les peces que vulguen serigrafiar.

‘IVAM Estiu’
L’IVAM convida a celebrar l’estiu amb el programa ‘IVAM Estiu’. Fins al pròxim 20 de juliol, cada dijous s’oferiran sessions de DJ, ‘performance’, experiències sonores, un taller de serigrafia i mediacions que giren al voltant de les exposicions d’Alberto Feijóo i Otobong Nkanga, i els programes ‘Articulacions’ i ‘Art i Context’, que conviden els públics a experimentar una trobada diferent amb la creació contemporània.

Galeria

Relacionats

Discos Oldies Dj

06 jul. 2023
MúsicaIVAM Centre Julio González

IVAM Estiu. IVAM En viu

30 jun. 2023; 06, 13 i 20 jul. 2023
Art i ContextArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González

Sessió “Trascity. Alberto Feijóo”. IVAM Estiu

06 jul. 2023
MúsicaTallersIVAM Centre Julio González