Sessió “Trascity. Alberto Feijóo”. IVAM Estiu

Taller serigrafia amb María Ramírez + Discos Oldies DJ

MúsicaTallersIVAM Centre Julio González

Segona de les sessions de IVAM Estiu, el programa d’accions, mediacions i activacions musicals dissenyades per celebrar les trobades, el sonor i l’estiu.

En el marc de Trascity i en diàleg amb Alberto Feijóo, es proposa una jornada centrada en dues de les inspiracions del treball de l’artista: la il·lustració i la serigrafia, per una banda; i la música i els espais sonors que ens acompanyen diàriament, de l’altra.

María Ramírez i Alberto Feijóo ens ofereixen un taller que té dues senzilles premisses bàsiques: divertir-se i experimentar dins del camp de la serigrafia tèxtil. Porta’t la roba per serigrafiar.

+info:Taller de serigrafia amb María Ramírez i Alberto Feijóo.

Després del taller, a partir de les 20:30 h, Discos Oldies punxaran una selecció de vinils heterogènia i bailonga, que anirà des de postpunk al rock passant per la música electrònica dels anys 80 i 90. Discos Oldies és un referent a la música valenciana des de fa més de 40 anys; des del gener del 2022 es troba amb energia renovada després del relleu pres per Andreu, Chema, Pere i Mario.

+info: Discos Oldies DJ

Relacionats

Trascity. Alberto Feijóo

01 jun. 2023 – 07 gen. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González

Taller de Serigrafia amb l’artista María Ramírez

06 jul. 2023
IVAM Centre Julio González

Discos Oldies Dj

06 jul. 2023
MúsicaIVAM Centre Julio González