Discos Oldies Dj

IVAM Estiu

MúsicaIVAM Centre Julio González

Discos Oldies és un referent en la música i la cultura valenciana des que, fa més de 40 anys, Carmen i Pepe aixequen la persiana per primera vegada. Al cap de poc temps es van sumar Vicente i Isabel i els quatre junts van construir un llegat a l’alçada de poques botigues al país.

Aquest llegat va passar a les nostres mans l’1 de gener del 2022, data en què Andreu, Chema, Pere i Mario prenem el relleu d’aquest espai tan singular. En fer-ho, un dels nostres objectius va ser portar la marca Oldies a un nou nivell, i arribar a molta gent nova que, per edat o entorn, encara no la coneixien.

En aquesta nova fase hem organitzat showcases, concerts i fins i tot festivals pels quals han passat bandes com La Paloma, Semana Santa, Joe Pask, Depresión Sonora, Menta, Mausoleo, Bernal, Tórtel, Luna Valle o L’Últim Europeu, Futuro Terror, Margarita Quebrada, Mueveloreina, Calivvla, Amy, Concepción i els Djs Lucía Gea i Finalversion3.

A més hem començat a punxar sota el nom de Discos Oldies Djs. A les nostres punxades pots trobar música de tota mena i per a tots els gustos, és un reflex de les nostres personalitats i col·leccions. Tan diferents com complementàries.

Per a hui hem preparat una selecció de la mà d’Alberto Feijóo i el seu traster.

Relacionats

Trascity. Alberto Feijóo

01 jun. 2023 – 07 gen. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González

IVAM Estiu. IVAM En viu

30 jun. 2023; 06, 13 i 20 jul. 2023
Art i ContextArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González