L’IVAM presenta la primera exposició individual de Zineb Sedira a Espanya

Convocatòria

Convocatoria Zineb Sedira

  • Dimarts, 29 d’octubre de 2019

  • 11.00 hores

  • Galeria 7 de l’IVAM. Guillem de Castro, 118. València

El director de l’Institut Valencià d’Art Modern i comissari de la mostra, José Miguel G. Cortés, i l’artista, Zineb Sedira, presenten aquest dimarts als mitjans l’exposició ‘Zineb Sedira’ amb un recorregut per la mostra.

Es tracta de la primera exposició individual de Zineb Sedira a Espanya que inclou alguns dels treballs fonamentals de l’artista que versen sobre aspectes centrals de la seua obra com l’exili, la diàspora, la memòria social i personal, la presència del mar o el paper de les dones en un país com Algèria.

L’exposició, fruit de la col·laboració entre l’IVAM, la Fundació Gulbenkian de Lisboa i la Galeria Nacional del Joc de Palma de París, reuneix 22 obres entre les quals s’inclouen fotografies, vídeos i instal·lacions, amb les quals descobrim un conjunt d’històries (sobre la migració, la diàspora, el colonialisme i decolonialisme, la memòria o el fanatisme religiós), que ens parlen tant de l’existència política i la construcció social d’Algèria com de les vivències personals que conformen la vida de les persones directament implicades.