L’IVAM ofereix un recital d’òpera gratuït en col·laboració amb el Palau de les Arts

Nota de premsa

Ópera octubre IVAM

València (18.10.19). L’IVAM inicia la temporada d’activitats musicals gratuïtes per a famílies amb un recital d’òpera a càrrec dels alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, dins de l’acord de col·laboració de l’IVAM amb el Palau dels Arts.

A les 13.00 h del diumenge 20 d’octubre, al ‘hall’ principal del museu, la ‘mezzosoprano’ Amber Fasquelle i el baríton Omar Lara, acompanyats al piano per Stanislav Angelov, interpretaran peces de Debussy, Maurice Ravel o Enric Granados.

L’objectiu de l’IVAM amb aquesta activitat és convidar tots els amants de l’art i la cultura a gaudir de manera gratuïta de l’òpera, un art total en què conflueix la música, el cant, la poesia, les arts plàstiques i, de vegades, la dansa. Aquesta alquímia complexa fa que cada funció siga un espectacle extraordinari que monopolitza la vista, l’oïda, la imaginació i la sensibilitat del públic.

En el marc de l’acord de col·laboració entre l’IVAM i el Palau de les Arts Reina Sofía, un diumenge al mes s’organitza un recital d’òpera al ‘hall’ del museu. Es tracta d’una de les accions conjuntes que han iniciat les dues institucions punteres del nostre territori amb l’objectiu de vincular el món de les arts plàstiques amb el de la música.