L’IVAM acull aquest cap de semana el Festival Músiques de Nova Creació/ Encontres

Ensembles i solistes presentaran els seus projectes musicals d’última creació

ConvocatòriaNota de premsa

PDF CONVOCATÒRIA Festival Ensembles_val

València. Demà divendres, 18 de desembre, a les 11 hores, en l’IVAM el director de Culturarts José Luis Moreno; el sotsdirector de Música, Leonardo Marquès; el director de Espai Sonor, Voro García; el director del Grup Instrumental de València, Joan Cerveró; i el director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés, presentaran en roda de premsa el Festival Músiques de Nova Creació / Encontres.

Aquest Festival, que compta amb la col·laboració de l’IVAM i el patrocini de Culturarts, reunirà durant un cap de setmana a diferents ensembles i solistes que presentaran els seus projectes interpretatius dedicats a la música d’última creació. Organitzat pel Grup Instrumental de València i Espai Sonor, l’esdeveniment té com a objectiu difondre i recolzar la nova música espanyola i internacional.

Els concerts seran d’un format temporal adequat a la quantitat d’informació abocada en els programes ja que el seu contingut i el seu alt grau d’especulació sonora fan necessari temps d’escolta allunyat dels paràmetres habituals, així com espais suggeridors allunyats d’ortodòxia i tradició musical clàssica.

  • Divendres, 18 de desembre, 11’00h 
  • Saló d’Actes de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118