Indicacions de visita

Per tal de garantir una visita amable i segura al Centre Julio González de l’IVAM, a continuació, es detalla un conjunt de recomanacions per a la visita individual, en grup, o mitjançant activitat organitzada.

 • Per accedir a les exposicions del Centre Julio González de l’IVAM es requereix la possessió d’un tiquet/entrada, que serà expedit pel personal d’atenció al públic a la recepció del museu. Així mateix, es pot adquirir a través de la pàgina web. Quan siga sol·licitat, el tiquet/entrada serà mostrat al personal de seguretat o d’accés a les sales.
 • Per a les visites en grup es realitzarà la compra de tiquet/entrada amb una antelació de, almenys, 24 hores, a través de la pàgina web del museu i assenyalant data i hora de la visita. L’IVAM oferirà una taquilla especial per als objectes personals de cada grup.
 • Per una qüestió de seguretat i bon funcionament de la visita, els grups estaran conformats per un màxim de 30 persones, una de les quals serà la persona a càrrec del grup. En cas de grups educatius, l’aforament màxim serà de 35 persones o l’indicat específicament per a cada activitat.
 • El preu i les condicions de les entrades, serveis i activitats de l’IVAM estaran publicats i actualitzats a la pàgina web, així com en altres suports de difusió i informació del museu.
 • Les persones menors de 12 anys que no accedeixen al museu en grup o en el marc d’alguna activitat específica, sinó en visita lliure, aniran acompanyades d’una persona adulta responsable.
 • Les activitats familiars organitzades per l’IVAM són propostes de temps d’oci en família sobre diverses formes de creació artística. Per això, seran activitats destinades no per xiquets i xiquetes sols, sinó per a xiquets i xiquetes en companyia d’adults. Així, doncs, els menors no podran quedar-se sols en l’activitat programada.
 • Per tal de poder tancar el centre a l’hora prevista, es començaran a desallotjar les sales cinc minuts abans de l’hora de tancament, excepte per a les visites i activitats programades fora de l’horari del museu.
 • Si alguna sala del museu es tanca per manteniment o necessitats del servei, el públic serà informat degudament.
 • Per garantir una visita segura per als públics del museu, així com per a les obres d’art exposades al Centre Julio González, no es podrà accedir a les sales amb objectes tallants o punxants, ni fer ús de punters làser. Tampoc no es podrà accedir amb animals, excepte amb gossos guies o terapèutics.
 • Per motius de seguretat, els paraigües, bosses, motxilles o objectes similars s’han de guardar a les taquilles del guarda-roba, que és d’ús gratuït per als visitants. La mida de les taquilles xicotetes és de 35 x 45 x 48,50 cm i de les grans de 35x66x48,50 cm. Els objectes i les peces personals depositats en aquestes hauran de ser retirats abans del tancament del museu. L’IVAM no es fa responsable dels objectes guardats a les taquilles.
 • En cas de pèrdua de la fitxa de la taquilla, el visitant haurà de demostrar la propietat dels objectes personals depositats en consigna mitjançant una descripció detallada.
 • Dins de les galeries d’exposició, i durant el temps de visita, es facilitarà en tot moment el pas d’altres visitants, així com grups educatius o culturals, o que estiguen realitzant una activitat. Es respectaran, així mateix, les línies de seguretat marcades a terra i es mantindrà una distància adequada amb les obres exposades, per aconseguir que la visita a l’IVAM siga un moment de convivència òptima i un espai d’intercanvi cultural.
 • En cas d’evacuació, els visitants han de mantindre la calma i abandonar l’edifici de manera ordenada, seguint les indicacions del personal i els senyals d’emergència.
 • Llevat d’autorització expressa de la institució i per tal de preservar les obres exposades a l’IVAM, els dibuixos i notes que prenguin els visitants, dins de les sales del Centre Julio González, s’hauran de fer emprant llapis sobre paper.
 • L’ús de fotografies a l’IVAM està permès, excepte quan s’indique el contrari a l’entrada del centre o sales per qüestions de propietat intel·lectual. No es permet utilitzar flaix, trípodes o pals de selfie. Per a qualsevol altre tipus de fotografia o vídeo caldrà una autorització expressa del departament de comunicació de l’IVAM, previ enviament al correu electrònic comunicacion@ivam.es
 • Per menjar o beure s’aconsella fer servir la cafeteria de l’IVAM o la terrassa, ja que no és possible fer-ho a les galeries o a les zones d’accés. Queden exempts d’aquesta limitació els xiquets i xiquetes lactants i menors de 2 anys.