Programa d’Art i Context. Exposició projecte 2021-2023

ExposicióIVAM Centre Julio González

Programa Art i Context és un projecte bianual en el qual s’acompanyen cinc noves produccions d’artistes del context valencià a través d’una sèrie d’obertures del procés de treball en forma d’activitats, tallers i accions.

D’una banda, el procés parteix d’un programa públic en el qual es convida les artistes participants a proposar activitats obertes al voltant del seu procés creatiu i influències. D’una altra banda, un conjunt d’accions transversals, propostes al grup per l’equip curatorial busca ampliar i connectar els eixos narratius del treball de les artistes. Una mostra col·lectiva al final del bienni articularà el procés i la seua conclusió en forma de peça.

En paral·lel i contaminant-se d’aquest recorregut, es proposa un programa educatiu, dirigit per Elena Sanmartín, en el qual es desenvolupen i apliquen eines pedagògiques al costat de l’alumnat de diferents fases educatives, prenent com a punt de partida el treball i investigació de les artistes del Programa.

Equip curatorial 2021-2023
Julia Castelló (Barcelona, 1992) i Ali A. Maderuelo (València, 1993)

Les artistes que participen en aquesta primera edició són:
Darío Alva (Talavera de la Reina, 1993) i Diego Navarro (València, 1991), Claudia Dyboski (València, 1997), Marina González Guerreiro (A Guarda, 1992), Álvaro Porras (Ciudad Real, 1992) i M. Reme Silvestre (Monòver, 1992).