[DOSMILVINT-I-U] [DOSMILVINT-I-TRES] = 1 encuentro

Exposició de la primera edició d'Art i Context

ExposicióIVAM Centre Julio González

Entre octubre de 2021 i juny del 2023, la primera edició de Art i Context ha activat més de 25 propostes en forma de tallers, conferències, performances, mediacions o col·laboracions que han tingut lloc en diferents espais, tant dins i fora del museu com a la xarxa, generant connexions entre diferents capes del context valencià. [DOSMILVINT-I-U] [DOSMILVINT-I-TRES] = 1 encuentro és la presentació de les produccions que el grup d’artistes ha desenvolupat al llarg del programa.

Les integrants de la primera edició d’Art i Context són Diego Navarro i Darío Alva, Claudia Dyboski, Marina González Guerreiro, Álvaro Porras i M Reme Silvestre. El marc en què s’inscriu la pràctica s’entén des d’una reacció a la inestabilitat del present i al procés d’abstracció de la realitat contemporània. Reacció que pren forma a través de l’ús d’eines digitals, la construcció de narratives escapistes de caràcter especulatiu, la reivindicació del manual o la revisió crítica dels processos històrics. L’exposició continua la mateixa idea que ha articulat el programa, entès com a trobada generacional, un espai d’intercanvi d’influències i referents més enllà del museu.

La mostra es concep, per tant, com un exercici més dins les obertures públiques del programa, un procés obert i no conclusiu, una reivindicació del momentum de gestació de les obres com a element generador de sentit.

Fulla de sala

Videos

Relacionats

Presentació i inauguració [DOSMILVINT-I-U] [DOSMILVINT-I-TRES] = 1 encuentro

08 jun. 2023
ConversesIVAM Centre Julio González

Visita “[DOSMILVINT-I-U][DOSMILVINT-I-TRES] = 1 encuentro”

08 jun. 2023 – 22 oct. 2023
MediacióIVAM Centre Julio González

Bruxisme Generacional. Conversa amb Núria Gómez Gabriel

10 oct. 2023
Art i ContextConversesIVAM Centre Julio González