En Trànsit

Col·lecció

El concepte “En trànsit” respon a una actitud general que contagia algunes de les activitats del primer trimestre de l’any 2015.

Vora mig centenar de fotografies, dibuixos, quadros, escultures, instal·lacions i vídeos que pertanyen a la Col·lecció de l’IVAM integren esta mostra que, atesa la vinculació que mantenen amb el tema, interpreten l’esmentat concepte des de diversos angles que transcorren com un relat arquetípic, amb plantejament, nuc i desenllaç, al llarg de l’espai.

En este sentit, “En trànsit” se subdivideix en tres grans apartats:

1.- Bussejant entre les runes, en què es planteja de manera literal el punt de partida de l’exposició i, metafòricament, la situació d’inici d’esta nova etapa.

2.- Mutacions, que representa elements de trànsit, actituds pròpies de metamorfosi, el canvi que implica passar d’un estadi a un altre. Amb este procés intermedi inicia un principi de transformació que ve d’un lloc per a enfrontar els canvis propis d’una situació nova.

3.- Cartografies / Identitats fluides, que actua com a final d’este procés transitori en el qual predomina la presència del cos com a espai en procés continu i la seua vinculació metafòrica amb el paisatge i el territori.

Vídeo

Relacionats

Diumenges: Taller Didàctic “En trànsit”

01 mar. 2015 – 28 jun. 2015
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Recorregut per l’exposició “En Trànsit” a càrrec de José Miguel G. Corts i Álvaro dels Ángeles

17 gen. 2015 – 17 gen. 2015
VisitesIVAM Centre Julio González

Performance “Sic transeamus per bona temporalia” de Llorenç Barber

15 gen. 2015
MúsicaIVAM Centre Julio González