Visita la intervenció artística de Makea Tu Vida a La Pobla de Sant Miquel. Confluències.

Recorregut per La Pobla de Sant Miquel (Racó d'Ademús, València) i visionat del documental de Confluències a la província de València.

ConfluènciesTerritori

El mes de novembre de l’any 2022, es van donar a conéixer les intervencions artístiques realitzades pels artistes de Confluències en els tres pobles amb menys habitants de la província de València (Carrícola, Sempere i La Pobla de Sant Miquel). Des de llavors, l’IVAM ha organitzat successives eixides per a conéixer les diferents propostes artístiques, els llocs i les persones que els acullen.

Ara, un any després de visitar la població en companyia de Makea Tu Vida per a presentar el seu projecte La _________ del pueblo, celebrem una nova trobada en la qual recórrer els seus carrers i asseure’ns en la bancada instal·lada en la plaça pels artistes. Un lloc on ajuntar-nos i relacionar-nos a l’ombra de l’església .

Durant la jornada aprofitarem per a descobrir l’impressionant patrimoni natural de la localitat, en companyia del personal del Parc Natural de La Pobla de Sant Miquel, amb un itinerari de 4 km que ens permetrà gaudir de longeus i espectaculars exemplars de savines monumentals.

Després del menjar en el bar San Miguel, ens dirigirem cap a la sala de La Herrería en la qual farem la presentació del documental realitzat al costat de La Cosecha. Amb el seu visionat podrem descobrir com ha sigut part del procés de creació artística de Confluències en els tres municipis la província de València.

Es recomana calçat còmode per a la realització de la ruta de les savines.

Relacionats

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a la província de València

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques en el medi rural

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori