Visita amb Makea Tu Vida, La Puebla de San Miguel

CONFLUÈNCIES. Intervencions artístiques als pobles de la Ruta 99

ConfluènciesVisitesTerritori

Us proposem que ens acompanyeu a aquesta xicoteta població situada en els contraforts de la serra de Javalambre. Visitarem la localitat el mateix dia en què s’activen per primera vegada les intervencions artístiques realitzades a la província de València, en el marc de Confluències, programa desenvolupat dins de la línia d’acció de l’IVAM al territori.

Des de març d’enguany, els tres pobles amb menys habitants de la província (Carrícola, Sempere i La Puebla de San Miguel), han acollit a una selecció d’artistes que, després de períodes d’estades i mitjançant l’escolta activa en aquests contextos, han realitzat intervencions específiques en cada municipi.

La ______ del pueblo és la proposta que Makea Tu Vida ha instal·lat en l’entorn urbà de La Puebla de San Miguel: una bancada de fusta situada en una de les seues places, a l’ombra de l’església de San Miguel Arcángel, que convida a la trobada i la celebració. Un banc en la plaça on ajuntar-nos.

Makea Tu Vida és un col·lectiu que treballa en el territori, entre el disseny i l’ecologia. Les seues pràctiques van dirigides a fomentar el disseny obert i la creativitat col·lectiva, aplicades a la reutilització de materials en diferents contextos i situacions.

Relacionats

La _________ del pueblo, Makea Tu Vida

05 nov. 2022 – 05 nov. 2023
ConfluènciesTerritori

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a la província de València

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori