“Street Art Graffitea”. Renau muralista: procés de treball i estudi de l’espectador

Visites

L’IVAM col·labora amb el Festival Internacional “Street Art Graffitea” (2021) i l’Ajuntament de Cheste en l’organització aquesta jornada dirigida a artistes murals i públic interessat en l’art mural i en la figura de Josep Renau. Amb l’objectiu de donar a conéixer els processos de treball de l’artista valencià com a muralista, durant la jornada es visitarà l’exposició “Els exilis de Renau” (08 juliol 2021 – 09 gener 2022) de la mà de Josep Salvador (comissari de la mostra juntament amb Ramón Escrivá), s’hi participarà en una taula redona amb artistes emergents que col·laboren actualment amb el museu i s’intervindrà un espai específicament preparat per a l’esdeveniment.

PROGRAMA

  • 10.15-11h – Visita guiada a l’exposició “Els exilis de Renau”, amb Josep Salvador, co-comissari de l’exposició.
  • 11-11:15h – Presentació del programa d’activitats de la 6a edició del Festival Internacional de Street Art Graffitea de Cheste, amb Mari Ángeles Llórente (regidora de Cultura de Cheste) i Toni Espinar (Organització del Festival).
  • 11.15-13:15h – Taula Redona “Renau muralista: procés de treball i estudi de l’espectador”, amb Álvaro Porras, Darío Cobacho i Javier Parra (també disponible en línia en el canal de YouTube de l’IVAM).
  • 13.30 – Visita a l’espai concretat per a la intervenció mural.

Relacionats

Els exilis de Renau

08 jul. 2021 – 09 gen. 2022
Col·leccióIVAM Centre Julio González